Smiley, sărbătorit cu 24 de ore de surprize pregătite de Laura Cosoi

742
Smiley, sărbătorit cu 24 de ore de surprize pregătite de Laura Cosoi - smileylauracosoi-1312819490.jpg
Laura Cosoi și Smiley s-au răsfățat într-o vacanță în Sardinia, unde cântărețul și-a sărbătorit ziua de naștere.

În Sardinia, Smiley, unul dintre antrenorii show-ului "Vocea României", ce va debuta în septembrie la Pro Tv, a fost răsfățat ca un adevărat prinț chiar de frumoasa lui iubită Laura Cosoi, scrie showbiz.ro.

Aceasta i-a pregătit o serie întreagă de surprize care l-au lăsat pe artist mut de uimire. "I-am făcut o grămadă de surprize. La 12 noaptea i-am pregătit un tort de lămâie la un restaurant de acolo, iar întâmplarea a făcut ca acela să fie unul dintre locurile lui preferate. Apoi, am complotat cu prietenul lui din copilărie, care era la Roma, și am făcut în așa fel încât să vină și el în Sardinia. A fost foarte greu să aranjez întâlnirea, pentru că Andrei nu stătea locului și tot voia să ne plimbăm, dar până la urmă totul a ieșit foarte bine", a povestit Laura.

Smiley a recunoscut că nu marea foarte curată sau peisajele spectaculoase l-au încântat cel mai mult, ci surprizele pregătite de iubita lui. "A fost odihnitor, relaxant și mi-am încărcat bateriile pentru preselecțiile de la Românii au talent și pentru show-ul Vocea României", a declarat Smiley. Cei doi îndrăgostiți au și recomandări pentru turiștii care aleg Sardinia ca destinație de vacanță. "Oricine trebuie să ajungă neapărat la Phi Beach, peisajul este de neuitat", au mărturisit ei.

"Nordul insulei mi-a plăcut foarte mult, vegetația este luxuriantă, iar arhitectura caselor este foarte frumoasă", a mai povestit Laura Cosoi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4204 secunde