Șoc în showbiz! ACTRIȚĂ VIOLATĂ DE DOUĂ ORI

325
Actrița Evan Rachel Wood, cunoscută pentrul rolul din serialul momentului "Westworld", a făcut mărturisiri cutremurătoare privind viața ei. Vedeta a dezvăluit că a fost violată de două ori – o dată de un fost partener de cuplu și altă dată de proprietarul unui bar, relatează contactmusic.com.

Artista, în vârstă de 29 de ani, a mărturisit într-un e-mail expediat revistei Rolling Stone, că a fost victima unor abuzuri "fizice, psihologice și sexuale" și că a fost violată de două ori.


"Am fost violată. De un fost partener de cuplu, în timp ce aveam o relație stabilă. Și, cu altă ocazie, de proprietarul unui bar. Nu-mi vine să cred că trăim într-o epocă în care oamenii pot să păstreze tăcerea atât de mult. Fără să mai ținem cont de starea în care se află lumea de azi, marcată de un bigotism și un sexism strigătoare la cer", a scris Evan Rachel Wood în acea scrisoare.


Evan Rachel Wood, care a anunțat în 2011 că este bisexuală, a mărturisit că a înțeles faptul că se simțea atrasă de femei atunci când avea vârsta de 4-5 ani. Totodată, ea consideră că anumite persoane "au profitat" de ea deoarece a existat ceva în felul ei de a fi care îi făcea pe anumiți oameni să creadă că pot să o "exploateze".

Artista are un fiu în vârstă de trei ani cu fostul ei soț, actorul britanic Jamie Bell, și a avut o relație de patru ani cu rockerul Marilyn Manson. Totodată, ea a încercat să se sinucidă la vârsta de 22 de ani . "În mod bizar, a fost cel mai bun/cel mai rău lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Pentru că nu a reușit", a mărturisit ea.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8781 secunde