Solistul trupei U2 a ieșit din convalescență

274
Bono, solistul trupei U2, a anunțat într-o înregistrare video că a ieșit din convalescența impusă de operația la spate pe care a suportat-o în luna mai, la Munchen (Germania), și s-a scuzat față de fanii care vor trebui să aștepte încă un an pentru a vedea formația cântând în America de Nord.
În acest mesaj video, postat miercuri pe site-ul trupei U2, toboșarul Larry Mullen Jr., basistul Adam Clayton și chitaristul The Edge declară, în glumă, că au organizat audiții pentru a găsi un nou solist, însă nu au putut găsi pe nimeni capabil să-l înlocuiască pe celebrul Bono.
Arătând odihnit și purtând o pereche de ochelari de soare cu lentile roșii, Bono a declarat la rândul său: "Mă simt puternic și încrezător. Sunt pregătit pentru concertele noastre din America de Nord".
Bono nu a explicat nici de această dată cum s-a lovit la spate, medicii germani declarând în luna mai că muzicianul irlandez suferea de o paralizie parțială. Acest incident a obligat trupa U2 să își amâne toate cele 16 concerte, toate sold-out, programate în această vară în America de Nord. Toate aceste concerte au fost reprogramate pentru lunile mai și iunie 2011, biletele originale rămânând valabile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2722 secunde