Soții Berecleanu își rezolvă problemele în pauza de masă

334
Au ajuns să-și rezolve problemele casnice în pauza de masă. Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu fructifică orice minut din timpul liber.

Cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri de pe la noi. O perioadă lungă, ei au fost și colegi de muncă, ambii lucrând la același trust de presă.

Pentru că Andreea prezenta un jurnal de știri principal, iar Andrei cel de seară, aceștia erau nevoiți să își împartă treburile casnice și responsabilitățile de părinți.

Anul trecut, Andrei Zaharescu a fost numit purtător de cuvânt al premierului Victor Ponta, iar de atunci, problemele de acasă au căzut în cârca Andreei.

Mereu pe fugă între două ședințe sau conferințe de presă, Andrei a ajuns la performanța de a-și fructifica fiecare minut din timpul liber.

Zilele trecute, paparazzi WOWbiz.ro l-au surprins pe fostul știrist într-o pauză scurtă de lucru, când și-a dat întâlnire cu soția la o patiserie din centru. Cei doi au profitat și s-au pus la curent cu una, alta și ce mai este de rezolvat pe acasă.

Andreea a savurat un produs de patiserie și un suc, iar Andrei, probabil, la fel. Au mâncat, au discutat, ca la final, Zaharescu să-și conducă soția în parcare, la mașină.

Aici însă, Andreea i-a înmânat partenerului ei un plic, probabil o factură sau o înștiințare scrisă, acesta explicându-i precipitat ceva soțului ei în timp ce arata spre respectiva hârtie.

Implicat în problemă, soțul vedetei de la Antena 1 a luat plicul și l-a verificat păstrând asupra sa hârtiile ale căror informații l-au deranjat și, cel mai probabil, trebuia să le găsească și o rezolvare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8568 secunde