"Sper să iau decizia cea mai bună pentru sufletul meu"

123
Bruneta Andreea Mantea a decis că e momentul să încerce să lămurească lucrurile în ceea ce privește încetarea colaborării ei cu postul de televiziune Kanal D și să explice ce anume va face în continuare.

Plecarea Andreei Mantea de la Kanal D a stârnit mare vâlvă. S-a tot vorbit despre motivele care au dus la încetarea cola-borării, dar și despre proiectele în care ar urma să se implice vedeta de televiziune.

Bruneta a vorbit despre aceste lucruri într-un mesaj pe care l-a postat pe pagina sa oficială de Facebook.

"...mi s-au pus o grămadă de întrebări...S-au speculat atât de multe lucruri... Aș vrea să răspund la toate, dar...nu pot! Pentru că...nu vreau să acuz pe nimeni și nu vreau să fiu rea! Vreau să fiu realistă și conștientă că orice rău făcut se întoarce împotriva celui care l-a făcut.

Până atunci, nu pot decât să sper în mai bine, în liniște și în suportul vostru necondiționat! Sunteți minunați!!! Mi-ați făcut foarte mult bine!!! Vă mulțumesc sincer, din tot sufletul meu!!! O vorbă bună, spusă la momentul potrivit, poate valora enorm! Ei bine, toate vorbele voastre m-au întărit, m-au liniștit și m-au făcut să am mai multă încredere în mine!

Oferte de a reveni pe micul ecran sunt și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta! Chiar nu mă pot plânge. Dar, aș vrea să aleg ce trebuie. Nu este vorba de bani! Niciodată nu a fost vorba de bani! Sumele care s-au speculat în presă sunt neadevărate!

Nu aș putea să îmi vând sufletul așa... pentru că dacă aș fi putut, cu siguranță, astăzi, ar fi stat altfel lucrurile. Mi-e teamă să nu gre-șesc, mi-e teama să nu îmi pară rău, mi-e teamă de un nou început, probabil...

Așa că sper să iau decizia cea mai bună pentru sufletul meu, în cel mai scurt timp și să ne bucurăm împreună pentru asta! Vă mulțu-mesc din toată inima mea, încă o dată!!!", a scris Andreea Mantea pe site-ul de socializare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0148 secunde