Spirala misterioasă de pe cerul Norvegiei

628
Spirala misterioasă de pe cerul Norvegiei - 14ebaf113e1ec6bfb0477bc06b0442b7.jpg
O spirală gigantică de lumină care a apărut pe cerul Norvegiei uimește întreaga lume. Experții cred că spectacolul celest este un nou fenomen astrologic.
Mii de norvegieni au bombardat cu întrebări Institutul Meteorologic pentru a afla de ce natură este acea lumină pe care au văzut-o în zorii zilei pe cerul Norvegiei.
Straniul fenomen a fost numit "Star Gate" de către oamenii de știință, care au recunoscut că au rămas fără replică în fața minunăției de pe cer.
Spectacolul a durat două minute și a putut fi văzut de sute de mii de norvegieni, printre care și Totto Eriksen, din Tronso, care a declarat: "Îmi duceam fiica la școală când, dintr-o dată, parcă a explodat cerul și a apărut această lumină extraordinară. Arăta ca o rachetă ce făcea înconjurul lumii, iar apoi s-a stins brăzdând cerul".
Axel Berg, din Alta, a adăugat: "Era o spirală gigantică, ca o stea care explodează și se împrăștie peste tot în lume. Inițial am crezut că este ceva proiectat pe cer, însă am văzut că spirala rămâne pe cer... A fost o experiență fantastică!".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 11 Decembrie 2009
Stire din Monden : Concert Metallica în România
Joi, 10 Decembrie 2009
Stire din Monden : Al Pacino revine pe scena de teatru
Pagina a fost generata in 2.2404 secunde