Sportivă de talie mondială, declarație bombă: "Sunt lesbiană"

463
Sportivă de talie mondială, declarație bombă:
Sportiva a anunțat, sâmbătă, că are o relație de amor cu o femeie cu opt ani mai în vârstă.

Multipla campioană mondială și olimpică la schi, suedeza Anja Paerson, în vârstă de 31 de ani, s-a retras din lumea sportului și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Filippa.

"M-am săturat să fiu altcineva și să joc un rol. Îmi datorez mie însămi și în special Filippei să spun adevărul", a declarat Paerson.

Ea a mărturisit că nu se gândea că va avea o relație cu o femeie, însă în 2005 a întâlnit-o pe Filippa, în vârstă de 39 de ani, au devenit prietene, iar la scurt timp și-au dat seama că se iubesc.

"Nu m-am gândit niciodată că mă voi îndrăgosti de o femeie. Nu m-am gândit că inima mea poate să bată atât de repede pentru o femeie. Eram îndrăgostită nebunește", a explicat Paerson.

De-a lungul carierei, Paerson a câștigat șase medalii olimpice (aur la Torino în 2006, argint la Salt Lake City în 2002 și patru de bronz în 2002, 2006 - 2 și 2010), șapte medalii de aur la Campionatele Mondiale, ea înregistrând și 42 de victorii de Cupă Mondială și câștigând de două ori Globul de Cristal pentru cea mai bună schioare a sezonului (2004, 2005).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3855 secunde