Ștefan Stan, adevărul gol-goluț despre relația cu fosta iubită a lui Adrian Cristea

474
Ștefan Stan, adevărul gol-goluț despre relația cu fosta iubită a lui Adrian Cristea - stefanstan-1389023177.jpg
Ștefan Stan a trecut în noul an de unul singur! Nu a avut alături nicio domnișoara specială inimii lui, însă a fost înconjurat de prieteni foarte apropiați. Câștigătorul primei ediții a concursului "Vocea României" mărturisește că încă nu și-a găsit jumnătatea și este supărat că este "combinat" de cârcotași cu orice femeie cu care iese la o cafea.


"Sunt singur"! Acesta este mesajul lui Ștefan Stan pentru toți cei care încearcă să-l implice în relații cu tot felul de domnișoare. Cea mai recentă astfel de ispravă l-a avut în prim-plan alături de Raluca Macovei, fosta iubită a lui Adrian Cristea.


"Raluca îmi este prietenă și atât!. Nu s-a pus niciodată problema unei iubiri între noi. M-am săturat să aflu din ziare că sunt într-o relație cu X sau cu Y ", a spus cântărețul pentru Click!.


Mai mult decât atât, Ștefan spune că nici nu a avut timp să se dedice unei relații:" De la povestea cu Andreea Mantea nu am mai dorit și nici nu am mai avut o relație de iubire. Acum, toate energia mea o pun în slujba muzicii".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9479 secunde