Ștefan Stan către Andreea Mantea: "Te aștept acasă"

676
Ștefan Stan către Andreea Mantea:
Câștigătorul de la Vocea Ro-mâniei, Ștefan Stan acordă o șansă relației cu Andreea Mantea: Această relație va dura cât o vrea Dumnezeu". Invitat în platoul emisiunii CanCan TV, Ștefan Stan a povestit, cu lacrimi în ochi, cum a început relația sa cu Andreea Mantea, cum s-a terminat și cum va continua.

"Aseară m-am uitat la TV, mi-am deschis câteva beri. M-a durut foarte tare când a început să plângă. Acum nu vreau să mă mint singur. Încerc să zic că sunt bine. Mi-e greu să vorbesc la trecut despre relația asta", a spus artistul.

Mai mult, Ștefan Stan spune că și-a dat seama că a făcut o mare greșeală când a decis să o părăsească pe Andreea: "Îmi asum responsabilitatea pentru acele declarații, dar parcă nu mai eram eu. O iubesc foarte tare." , a explicat cântărețul. De asemenea, Ștefan i-a transmis Andreei că o așteaptă acasă și că de acum înainte relația lor nu se va mai desfășura la televizor:

"Dragă Andreea, această relație va dura cât o vrea Dumnezeu. Nu suntem în măsură să oprim sentimentele și să știi că, de fiecare când ți-am spus că te iubesc, a fost cu toată sinceritatea. Îmi pare rău că mă vezi că plâng, dar este al dracu de greu să mă opresc. Relația noastră nu trebuie să mai apară la TV, trebuie să fim eu, tu și relația noastră. Te aștept acasă. Știu că ai să vii".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Septembrie 2012
Stire din Monden : Andreea Mantea vrea un bărbat pasional
Pagina a fost generata in 0.4225 secunde