Stelistul Nikolic, dus la poliție pentru că a petrecut cu prostituate

1301
Stelistul Nikolic, dus la poliție  pentru că a petrecut cu prostituate - stefannikolic-1323788914.jpg
Muntenegreanul Ștefan Nikolic a mers într-o vilă locuită de prostituate de lux. Stelistul era însoțit de un prieten.

În ciuda faptului că Steaua a făcut egal în ultima etapă a turului, 1-1 cu CFR Cluj și au pierdut două puncte, asta nu le-a tăiat roș-albaștrilor cheful de distracție.

Duminică dimineață, muntenegreanul Ștefan Nikolic a fost pe punctul de a avea mari probleme, asta după ce a fost prins ieșind din casa unor prostituate.

Însoțit de un prieten, stelistul a mers în Calea Floreasca, într-o vilă locuită de prostituate de lux, aflată de mai multă vreme în atenția Poliției. Ghinionul a făcut ca tocmai duminică dimineață, la ora 6:00, forțele de ordine să pregă-tească o descindere în locația cu pricina.

Deși părăsise apartamentul cu 10 minute mai devreme, Ștefan Nikolic a fost urmărit în trafic, iar apoi a fost dus la Poliție pentru a da declarații, în calitate de martor.

Potrivit ProSport, stelistul s-a confesat apropiaților și le-a spus acestora că în momentul în care a fost luat la întrebări de polițiști se afla cu un prieten, într-un bar: "Eram într-un bar, cu un prieten, în timpul meu liber. Am fost luat la întrebări de niște polițiști care anchetau un caz de prostituție în zonă și apoi am plecat acasă. Nu este nicio problemă, eram în timpul meu liber".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 13 Decembrie 2011
Stire din Monden : "Singurătatea mă omoară"
Pagina a fost generata in 1.7207 secunde