Gabriela Firea:

"Sunt mândră de kilogramele mele"

351
Prezentatoarea TV Gabriela Vrânceanu Firea este în al nouălea cer de când a devenit iar mămică.

Vedeta Antenei 1 crede că venirea pe lume a celui de-al doilea fiul al ei, Petru David, este o binecuvântare de la Dumnezeu și le mulțumește tuturor celor care au fost alături de ea pe parcursul celor 9 luni de sarcină, iar cârcotașilor care au încercat să-i strice fericirea cu comentarii care de care mai răutăcioase le bate obrazul.

"Le mulțumesc tuturor celor care mi-au transmis și trimis mesaje, gânduri bune, flori, jucărioare, hăinuțe etc. M-ați făcut să mă simt ca o regină iar copilașul, un mic prinț. Pentru fiecare părinte, copilul său este cel mai important, asta cum știe orice mămică și orice tătic.

Cât despre cei (persoane triste și nefericite) care nu au avut de comentat acum, în acest moment minunat, dăruit nouă de Dumnezeu, decât că m-am îngrășat și, în opinia lor, ar trebui să stau ascunsă în casă, le spun doar că sunt mândră de kilogramele mele în plus, luate pentru un scop divin : nașterea unui prunc. Și le transmit câteva vorbe spuse de înțelepți: «Invidia este pedeapsa ce se biciuiește singură» sau, ca să fiu și mai explicită : «Invidia este umbra credincioasă a admirației»".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5015 secunde