Sylvia s-a îngrășat trei kilograme în vacanță

319
Sylvia s-a îngrășat trei kilograme în vacanță - sylvia-1314624064.jpg
 După o vară în care a colindat țara în lung și-n lat pentru a onora invitațiile la concerte, Sylvia a plecat într-o scurtă vacanță alături de soțul ei, Andrei, și un grup numeros de 19 prieteni.

Artista a fost responsabilă cu alegerea locului de vacanță și cu rezervările pentru întregul grup. Destinația aleasă a fost Gloria Golf Resort din Belek, Turcia.

"De obicei, plec în vacanță doar alături de Andrei, însă, de data asta, am făcut un grup mare și am ales un resort all-inclusive din Turcia. Nu am ales un oraș mare, pentru că ne-am fi obosit mai rău colindând pe acolo toată ziua. Aici am stat toată ziua la plajă și am dormit mult", a povestit Sylvia, potrivit Libertatea.

Pentru că hotelul la care au stat avea regim de all-inclusive, cântăreața nu s-a mai gândit să țină dietă și nu și-a refuzat nicio poftă, astfel că Sylvia a pus pe ea trei kilograme: "Din fericire, nu sunt singura care s-a îngrășat în această perioadă. Și Andrei a pus pe el câteva kilograme. Nu îmi fac însă probleme, pentru că la ce stil de viață agitat am, aceste kilograme le voi pierde în nici o săptămână".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 29 August 2011
Stire din Monden : Oana Zăvoranu iubește din nou
Sâmbătă, 27 August 2011
Stire din Monden : Sofia Coppola s-a căsătorit
Pagina a fost generata in 2.0963 secunde