Concurs Tatăl lui Michael Jackson cere o pensie lunară de 15.000 de dolari din averea acestuia

192
Joe Jackson, tatăl lui Michael Jackson, le-a cerut administratorilor averii fiului său, decedat pe 25 iunie, să îi plătească o pensie alimentară lunară de aproximativ 15.000 de dolari, potrivit unor documente judiciare oficiale.
Potrivit cererii oficiale depusă, vineri, la tribunalul din Los Angeles, Joe Jackson a solicitat administratorilor averii fiului său să îi plătească o pensie lunară de 15.000 de dolari, argumentând că soția lui, Katherine, care a obținut tutela celor trei copii ai megastarului, primește deja, la rândul ei, o pensie lunară de 86.000 de dolari.
Joe Jackson, în vârstă de 81 de ani, bolnav de diabet și care a suferit o criză cardiacă în 1998, a mărturisit că trăiește dintr-o pensie de 1.700 de dolari, primită lunar de la serviciile sociale din Statele Unite.
Din cei 15.000 de dolari pe care îi solicită, Joe Jackson vrea să plătească 1.500 de dolari pentru chirie, 2.500 de dolari pentru alimente și 5.000 de dolari pentru plata biletelor de avion și a camerelor de hotel în timpul diverselor călătorii pe care le întreprinde. Potrivit documentelor prezentate justiției americane, patriarhul familiei Jackson a subliniat faptul că fiul său, Michael Jackson, îl susținea financiar și că, în prezent, nu mai are nicio altă sursă de venituri.
Howard Weitzman, unul dintre avocații lui John Branca și John McClain, cei doi administratori ai averii starului dispărut, a declarat că aceștia erau la curent cu cererea formulată de Joe Jackson.
"Această cerere este surprinzătoare. O vom studia însă la fel cum procedăm cu toate celelalte solicitări pecuniare adresate administratorilor averii lui Michael Jackson", a declarat Howard Weitzman.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.9517 secunde