Tatăl lui Teo Trandafir a vândut Dacia pentru a-i face fiicei sale nuntă

236
Tatăl lui Teo Trandafir a vândut Dacia pentru a-i face fiicei sale nuntă - 4-1332523202.jpg
Tatăl lui Teo Trandafir, Ion Uță, a povestit despre primul mariaj al fiicei sale și a avut numai cuvinte de laudă pentru fostul său ginere, Alexandru Trandafir. Și despre viitorul ginere, medicul pare foarte încântat.

Într-un interviu acordat emisiuniii Drept la țintă, doctorul Ion Uță își amintește că atunci când Teo s-a măritat la 22 de ani nu părea atât de fericită ca acum.

"Un băiat exceptional, plăcut, cu calități. Era nebăutor, iar pentru mine un om care nu bea este excepțional. Față de mine, ei se pupau frumos. Eu i-a făcut nunta lui Teo atunci. El, Alexandru nu avea cine știe ce. Nunta m-a costat cât o Dacie, 70.000 de lei. Îmi pare rau ca nu am avut mai mult, dar a fost o nuntă frumoasă.", a povestit tatăl lui Teo despre fostul ginere, pilotul Alexandru Trandafir.

Teo Trandafir a anunțat că se va mărita în această vară cu Constantin Iosef.

Ion Uță a povestit că nu a apucat încă să-și cunoască viitorul ginere, însă i-a povestit fata lui că se va mărita cu un om minunat.

"Mi-a spus că este într-o relație sentimentală cu un om deosebit. Ea imi spune tot. Eu cu fata mea am cele mai apropiate relații.", a povestit tatăl lui Teo

Prezicătoarea Carmen Hara i-a prevestit de acum patru ani lui Teo Trandafir că se va retrage din politică și că se va mărita. "Mariajul va fi de lungă durată și chiar pozitiv. Eu i-am spus acum 4 ani lui Teo că va ieși din politică și că va apărea cineva în viața ei. Ei sunt doi oameni care se potrivesc unul cu altul. Sunt perfecți unul pentru altul. Teo nu a fost niciodată atât de fericită. Va fi un mariaj de lungă durată."

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 22 Martie 2012
Stire din Monden : Ești bun la pat?
Pagina a fost generata in 1.4392 secunde