Taylor Swift a primit cele mai multe distincții

175
Taylor Swift a primit cele mai multe distincții - 5d5efce38d2d064f803f3c11fff8bf21.jpg
Michael Jackson a primit patru dintre cele cinci premii ale Muzicii Americane, la care fusese nomi-nalizat, cele mai multe distincții fiind obținute, anul acesta, de interpreta de country Taylor Swift, în vârstă de 19 ani, care a primit cinci din cele șase premii la care fusese nominalizată.
Michael, care fusese nominalizat și la categoria artistul anului, a primit premiul pentru cel mai bun interpret de muzică pop/rock și soul/R&B și premiul prentru cel mai bun album la cele două categorii, "Number Ones". Printre cântăreții pre-miați duminică seara în cadrul unei gale organizate la Los Angeles, se numără și cântărețul australian de muzică tradițională americană, Keith Urban, Beyoncé, The Black Eyed Peas și Green Day.
Nominalizările pentru American Music Awards se fac în funcție de numărul de albume vândute de un artist și de numărul difuzărilor la radio. Premiile, care se acordă din 1973 în urma unui vot popular, sunt inițiativa rețelei de televiziune ABC.
Michael Jackson a obținut, de-a lungul carierei sale, cele mai multe premii American Music, 20, inclusiv cel de Artist al secolului. Recordul său, opt premii într-un singur an, a fost stabilit în 1983, după lansarea albumului "Thriller". Performanța lui a fost egalată, zece ani mai târziu, de Whitney Houston.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 20 Noiembrie 2009
Stire din Monden : Nicole Richie a fost spitalizată
Pagina a fost generata in 3.9292 secunde