TDC: Dans și distracție în stil Zumba!

453
TDC: Dans și distracție în stil Zumba! - zumba-1384349708.jpg

Articole de la același autor

Total Dance Center (TDC) îi invită pe constănțeni, duminică, 17 noiembrie, de la ora 16.00, la Decathlon, la o porție delicioasă de dans și distracție în stil Zumba! Vino să-ți încarci bateriile cu showul energic al celor peste 40 de membri TDC, care te vor molipsi cu pofta lor de viață și bucuria lor de a dansa!

Zumba Fitness este o noutate consacrată în materie de fitness în plan mondial, o adevărată revoluție împotriva sedentarismului, a kilogramelor în plus, a monotoniei vieții. O ședință de Zumba este un delicios cocktail din următoarele ingrediente: dans din majoritatea genurilor, exerciții pentru tonifiere/mobilitate/stabilizare cardio-respiratorie, muzică excelentă, voie bună și multă distracție.

Iată patru motive pentru a urma un curs de Zumba chiar acum.

1. Este ușor și super-distractiv. Programul Zumba se adresează tuturor, indiferent de vârstă, sex, condiție fizică sau nivel de pregătire.

2. Este eficient. Zumba este o combinație perfectă între exerciții fizice și distracție… toate pe o muzică electrizantă.

3. Este exploziv. Zumba înseamnă dinamism. Este tipul de exercițiu pe care ți-ai dori să-l faci zilnic și te vei simți din ce în ce mai bine făcându-l.

4. Instructorii TDC susțin cursuri de Zumba din 2008 și sunt licențiați în Zumba. Stimulați de pasiunea și entuziasmul lor, vei învăța să dansezi ușor pe cele mai plăcute ritmuri: Merengue, Reggaetton, Cumbia, Salsa, Mambo, Samba, Jive, Cha-cha, Bachata, Tango, Flamenco, Oriental, Hindi, Lambada, Afro-tribal.

v v v

"Alături de instructorii TDC, vei avea ocazia să participi la demonstrații publice periodice, precum Zumbathon (la Maritimo), Zumba Fitness Party (la City Park Mall), în care peste 100 de cursanți de toate vârstele dansează, trăiesc și se distrează pe cele mai energice coregrafii. În plus, aveți posibilitatea unică în Constanța de a vă înscrie copilul la cursul de Zumba Kids, ce se desfășoară exact în același timp cu Zumba pentru adulți, în cea de-a doua sală a centrului. Mai mult, în această situație, copilul dumneavoastră  beneficiază de o reducere de 50%", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul artistic al Total Dance Center, Corina Tiron.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.514 secunde