Teo a vorbit în premieră despre despărțirea de Constantin Iosef

927
Teo a vorbit în premieră despre despărțirea de Constantin Iosef - teotrandafir-1364907075.jpg
Pentru prima dată de când a divorțat de Constantin Iosef, Teo Trandafir a mărturisit că nu mai ține legătura deloc cu fostul soț, iar o viitoare căsnicie depinde doar de Dumnezeu.

Au trecut aproape patru luni de când Teo s-a separat de Constantin Iosef, iar rănile acestei despărțiri încă nu sunt vindecate. Astfel, acel tip "extraordinar de solar", așa cum îl descria vedeta pe fostul soț, și-a făcut bagajele și a plecat, lăsând în urmă o soție deziluzionată și o fetiță care, deși are doar nouă anișori, a înțeles perfect lucrurile, scrie click.ro. Din decembrie, Teo și Iosef nu și-au mai vorbit deloc și nu au păstrat în vreun fel legătura, semn că ruptura dintre ei a fost destul de urâtă.

"Nu am mai vorbit deloc. Am divorțat atunci la un notar, așa cum era normal. Bineînțeles că am trecut și peste situația aceasta, ce era să fac?!", a spus Teo Trandafir.

Cât despre posibilitatea de a-și reface viața, aceasta și-a pus speranța în divinitate: "Cum vrea Cel de Sus!".

De câteva săptămâni, Teo Trandafir predă cursuri de comunicare și dezvoltare personală și învață oamenii să devină mai puternici, să i se confeseze, apoi să găsească o soluție la pro-blemele lor. Pentru acest proiect, Teo a pornit un turneu prin țară și, în week-end-uri, va fi la Constanța, Cluj, Oradea, Ploiești, Satu Mare, București și Timișoara. Fetița ei deja și-a exprimat ne-mulțumirea că va rămâne singură acasă. "Maia mi-a spus că o să-i fie destul de greu, dar a înțeles că mami are treabă. O să găsim o soluție pentru asta", a mai spus Teo. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6293 secunde