Teo Trandafir se mărită. Și-a cunoscut soțul pe Facebook

1089
Teo Trandafir se mărită. Și-a cunoscut soțul pe Facebook - teotrandafir-1332162787.jpg
Teo Tradafir și-ar fi cunoscut viitorul soț prin intermediul rețelei de socializare Facebook, potrivit unor surse din anturajul vedetei TV. Cu toate acestea, cei doi îndrăgostiți spun că relația actuală este rezultatul unei prietenii construite pe perioada mai multor ani în care au lucrat în televiziune, scrie Ziarul Ring.

Deși presa și cunoscuții vedetei au suspectat timp de mai mulți ani o relație foarte apropiată între Teo și Marian Teodorescu, alias "Dom’ Profesor", prietenii celor doi susțin că în realitate e vorba doar despre o prietenie construită în anii petrecuți împreună în televiziune.

Teo Trandafir confirma în urmă cu o zi vestea căsătoriei sale, refuzând însă să dea numele viitorului soț.

"Este adevărat că urmează să mă mărit. Este probabil cel mai fericit moment pe care l-am trăit până acum și cred că Dumnezeu mi l-a rezervat pentru momentul acesta ca să înțeleg că, dacă îți înveți lecția, toate căile ți se deschid. Nu mi se pare un eveniment spectaculos pentru public pentru că el nu schimbă nimic din punctul acesta de vedere, dar pentru mine întâlnirea și evenimentul în sine au reprezentat și reprezintă în continuare adevărate revelații. Sunt sigură că cei care vor afla îmi vor împărtăși bucuria și vor înțelege de ce nu vrem să facem din asta un eveniment de presă. Sunt foarte mândră de partenerul meu, dar el este o persoană privată pe care nu aș vrea-o în luminile reflectoarelor în acest moment", a declarat Teo Trandafir, potrivit Mediafax.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3416 secunde