Thrillerul "The Tourist", cu Angelina Jolie și Johnny Depp, va fi lansat pe 10 decembrie

396
Thrillerul
Thrillerul de spionaj "The Tourist", cu Angelina Jolie și Johnny Depp în rolurile principale, va fi lansat pe marile ecrane pe 10 decembrie.
Directorii studiourilor Sony au decis ca thrillerul "The Tourist" să aibă premiera internațională pe 10 decembrie, pentru a beneficia astfel din plin de sărbătorile de iarnă și de posibilitatea de a fi nominalizat în sezonul premiilor de la Hollywood.
Lungmetrajul "Salt", un alt thriller produs de Sony Pictures în care joacă Angelina Jolie, a avut încasări de 103,4 milioane de dolari în America de Nord de la lansarea în cinematografe la sfârșitul lui iulie și rulează în continuare pe marile ecrane. Johnny Depp a fost și el prezent în cinematografe la începutul acestui an, în filmul de animație "Alice în Țara Minunilor", de Tim Burton.
Thrillerul "The Tourist", filmat la Veneția și Paris sub bagheta regizorului german Florian Henckel von Donnersmarck - regizorul peliculei "Viețile altora", premiată cu Oscarul pentru cel mai bun film străin în 2007 -, prezintă povestea unui turist american, interpretat de Johnny Depp, care se implică într-o aventură cu personajul interpretat de Angelina Jolie, un agent al Interpolului.
Pelicula "The Tourist" este un remake al filmului francez "Anthony Zimmer", din 2005. Inițial, Tom Cruise urma să interpreteze rolul masculin principal, însă acesta a revenit, mai întâi, actorului Sam Worthington - grație succeselor sale recente din "Terminator – Salvarea" și "Avatar" -, care a fost înlocuit în cele din urmă de Johnny Depp. În proiectul inițial, rolul agentei Interpol a fost atribuit actriței Charlize Theron, care a fost înlocuită în cele din urmă de Angelina Jolie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1721 secunde