TNT a desemnat un scenarist pentru continuarea serialului "Dallas"

488
TNT a desemnat un scenarist pentru continuarea serialului
O continuare a serialului de televiziune "Dallas" ar putea fi produsă de postul TV TNT, care a desemnat deja scenaristul pentru acest proiect. Potrivit presei americane de specialitate, Cynthia Cidre va scrie scenariul pentru continuarea serialului TV "Dallas".
Postul de televiziune TNT și Warner Horizon, compania care va produce noile episoade, au refuzat să ofere detalii despre intriga noului serial.
Conform proiectului inițial, personajele principale ar fi John Ross, fiul cuplului J.R. - Sue Ellen, și Christopher, fiul adoptat de cuplul Bobby - Pamela, dar studioul producător și postul de televiziune au decis să aștepte scenariul scris de Cynthia Cidre pentru a lua o decizie.
Patrick Duffy, interpretul personajului Bobby Ewing din serialul original, Larry Hagman, interpretul fratelui acestuia, J.R. Ewing, și Linda Gray, interpreta soției lui J.R. Ewing, Sue Ellen, au fost contactați deja, în urmă cu două luni, de producători, care i-au întrebat dacă doresc să reia aceste roluri.
Potrivit presei americane, în prezent nu au loc negocieri între actori și Warner Horizon, iar un reprezentant al acestui studio de producție a declarat că cei trei artiști "ar putea să joace sau nu" în noul serial TV.
"Dallas", lansat în 1978, a fost unul dintre cele mai de succes seriale de televiziune din istorie și a rulat timp de 13 sezoane pe postul CBS.
Compania Warner Bros. TV deține drepturile de televiziune asupra serialului "Dallas", iar drepturile cinematografice sunt deținute de New Regency, care încearcă să realizeze de mulți ani un lungmetraj inspirat din această producție.
Cynthia Cidre este scenarista și producătoarea executivă a serialului de televiziune "Cane/ Imperiul familiei Duque". Ea a realizat, totodată, episodul pilot al serialului "Danny Fricke" și a scris scenariul pentru "Mambo Kings".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 08 Decembrie 2009
Stire din Monden : România - în Top 30 modele ale lumii
Pagina a fost generata in 2.1659 secunde