Tonciu, din nou îndrăgostită. "E cel mai frumos bărbat pe care l-am văzut în viața mea!"

341
Tonciu, din nou îndrăgostită.
Nici nu s-a despărțit bine de Niki Mitea, cu care a avut o relație de mai bine de 8 ani, că Andreea Tonciu s-a și îndrăgostit. Brunetei i s-a pus pata pe un actor celebru în Turcia, care joacă rolul unui emir într-o telenovelă foarte populară, și este hotărâtă să și opereze nasul și să meargă să-l cunoască pe artist.

"M-am îndrăgostit de un turc dintr-o telenovelă! E cel mai frumos bărbat pe care l-am văzut în viața mea! Îl cheamă Chatai (Cagatay Ulusoy, n.r.), iar în telenovelă e Emir. Știu totul despre el, intru în fiecare zi pe youtube ca să văd ce mai apare nou! Așa bărbat frumos, pe cuvântul meu, nu am văzut în viața mea! Îmi doresc să îl cunosc foarte mult!", a spus Andreea Tonciu, la emisiunea lui Măruță.


Cu Cagatay în suflet, bruneta este acum mai hotărâtă ca niciodată să își facă operație de rinoplastie, iar după ce va avea loc intervenția, Cătălin Măruță i-a promis că i-l va aduce în platou pe actorul turc care în 2010 a câștigat titlul de "Cel mai bun fotomodel din lume", în Turcia, scrie libertatea.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 19 Septembrie 2014
Stire din Monden : "E o femeie care nu face nimic"
Luni, 07 Iulie 2014
Stire din Monden : "Mă voi duce la poliție"
Pagina a fost generata in 1.6808 secunde