Topul celor mai cuminți vedete din România

1604
Chiar dacă pare greu de crezut, încă mai există în România vedete cuminți. Sunt personaje publice care s-au ținut în permanență departe de scandaluri, de fiecare dată au fost atente la aparițiile lor publice și, mai mult decât atât, multe dintre ele au meritul de a fi vedete pentru că fac cu adevărat ceva în meseria pe care și-au ales-o.

Olivia Steer, pe locul 1

Realizatoarea TV, o prezență veche în peisajul media, a avut întotdeauna decența de a-și păstra intimitatea, fără a fi agresivă. Nu refuză interviurile, însă atunci când vorbește cu presa răspunde numai la întrebările care nu-i invadează în niciun fel viața privată. Căsătorită cu Andi Moisescu și mama a doi băieței minunați, Steer poate fi denumită pe drept cuvânt cea mai cuminte vedetă din România, potrivit eva.ro.

Analia Selis, locul 2

Tânără mignionă, venită tocmai din Argentina, a reușit să-și câștige statutul de artist cu normă întreagă în România. S-a ținut în permanență departe de scandalurile, aproape clasice în showbizz-ul românesc, s-a căsătorit cu un român și a devenit mămica unei fetițe. Anul trecut, artista a reușit să obțină și cetățenia română, îndeplinindu-și astfel un vis pe care îl avea de mult timp.



Andra, pe locul 3


Are una dintre cele mai bune voci din România, a reușit să se păstreze pe aceeași linie din momentul în care s-a lansat și până astăzi, nu a intrat în conflicte și nici nu a jonglat cu iubiții asemenea multora dintre colegele sale. Andra vorbește cu plăcere despre viața ei, însă nu o face cu vulgaritate și opulență. Nu-și etalează sutele de perechi de pantofi la televizor și nici nu vorbește despre cât de bun este la pat soțul ei, Cătălin Măruță.

Paula Seling, pe locul 4

Artista și-a câștigat admirația publicului, dar și pe cea a colegilor ei, datorită sensibilității și bunului simț, calități de care a dat dovadă întotdeauna. Mai mult decât atât, grație cunoștințelor sale muzicale, artista a reușit să câștige respectul colegilor de vârsta ei, dar și pe cel monștrilor sacri ai muzicii din România. Paula Seling nu a intrat niciodată într-un scandal și nici nu a încercat să se promoveze prin metode îndoielnice.

Monica Davidescu, pe locul 5

Este actriță cu ștate vechi, are o relație de peste 10 ani cu Aurelian Temișan și de aproape un an este mămica unei fetițe superbe. Cuplul Davidescu-Temișan este un exemplu pozitiv pentru cei care, disperați să câștige faimă și să-i recunoască lumea pe stradă, se mulțumesc cu puțin, cu scandaluri ieftine. Cei doi artiști și-au păstrat demnitatea și s-au mulțumit cu mai puțin succes, dar mai multă demnitate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 15 Octombrie 2011
Stire din Monden : Sex la lumina lumânărilor
Pagina a fost generata in 1.5937 secunde