"Toți oamenii mai mint, dar așa ca el..."

279
1
Refugiată în muncă, Andreea Bălan încearcă să meargă mai departe după ce a pus punct unei relații de aproape nouă ani pe care o avea cu Keo. 


"Am fost stupefiată când am aflat. Au fost foarte multe minciuni. Toți oamenii mai mint, dar așa ca el...Nu regret că s-a întâmplat așa. Consider că am învățat ceva din această relație. Tot răul este spre bine.


Suferința mea de acum are un scop măreț. Am o șansă la o fericire mai mare. Voi știi pe viitor să-mi aleg un bărbat extraordinar cu care să-mi întemeiez o familie, care să mă iubească așa cum vreau eu. Îmi doresc un copil de un an de zile.  Îmi doresc o familie.


Este foarte greu să ierți, atunci când ți se întâmplă lucruri urâte. Sunt mândră de mine că pot să duc durerea unei eșec. Mă simt împăcată cu mine. Am devenit un om mai puternic. Nu îmi plâng de milă. Când am o suferință, îmi spun tot timpul că o să treacă", a spus Andreea Bălan la Antena Stars. 


Solista a spus că deși a construit o vilă impunătoare alături de fostul partener, Andreei nu i se mai pare atât de mare. "Acum pentru că această casă s-a împărțit nu mai este atât de mult spațiu. Îmi place acolo. Am grădină, îmi beau ceaiul pe terasă. O să-mi cumpăr un câine în scurt timp", a mai spus Andreea Bălan la "Dincolo de aparențe", citează click.ro.


Comentează știrea

???? ?????????
3 august 2014
???? ?????????

rooster moving the definition is a bit uneven nevertheless describes hiring dogs to search for. In the real estate investing the entire global population, small rodent dogs will most certainly be people who receive sponsorship money to get area which fits an investor's consideration. I every once in awhile use pet bird dogs to look for forgotten shelters in my circumstances. ???? ????????? http://www.5click.com/partners/list.cfm?tid=411

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 21 Mai 2014
Stire din Monden : Adela Popescu, victima unei țepe
Marţi, 20 Mai 2014
Stire din Monden : Celia a devenit mămică
Pagina a fost generata in 2.4288 secunde