Tragedie la Hollywood! Iubita lui Jim Carrey s-a sinucis!

205
Tragedie la Hollywood! Iubita lui Jim Carrey s-a sinucis! - jimcarreyiuibitasinucis91740bfcb-1443599978.jpg
Cathriona White, iubita în vârstă de 28 de ani a celebrului actor Jim Carrey, și-a pus capăt zilelor, informează site-ul TMZ.

Autoritățile nu au oferit detalii privind locul unde a fost găsit trupul neînsuflețit al tinerei de 28 de ani.

Potrivit TMZ, relația dintre actor și Cathriona White a fost una cu urcușuri și coborâșuri, aceștia despărțindu-se și împăcându-se de mai multe ori. Ultima lor ceartă fusese luna aceasta, când se pare că au hotărât să ia din nou o pauză.

Biletul de adio pe care Cathriona l-ar fi lăsat înainte să-și pună capăt zilelor i-ar fi adresat lui Jim Carrey și vorbește în el despre despărțirea lor din luna septembrie.

Surse citate de TMZ susțin că principala cauză a morții ar fi o supradoză. Trupul ar fi fost descoperit de doi prieteni ai acesteia, scrie libertatea.ro

Ce spune actorul

Jim Carrey a dat o declarație privind sinuciderea iubitei sale: "Sunt șocat și profund îndurerat de trecerea în neființă a iubitei mele Cathriona. Era cu adevărat o floare de Iris delicată și bună, prea sensibilă pentru această lume, pentru care să iubească și să fie iubită era tot ce conta pe lumea asta. Inima mea este alături de familia, prietenii ei și toți cei care au iubit-o. Ea în viața noastră a fost o rază de lumină.", citează libertatea.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.635 secunde