Concurs Uite ce complexe au bărbații în pat!

438
Uite ce complexe au bărbații în pat! - 5764e93c81bf82e3cc7cf76a63d6bf42.jpg
Sexul poate declanșa multe complexe oricărui bărbat: nu este suficient de dotat, are prea repede orgasm, nu se pricepe să facă sex oral... și lista continuă.

Dacă aceste motive de îngrijorare pot fi ușor rezolvate cu anumite tehnici sexuale, există unele complexe care nu au o cauză clară și o rezolvare evidentă. Ele sunt ceva mai complicate și, din acest motiv, mai periculoase pentru viața de cuplu.
Iată trei exemple de complexe sexuale ale bărbaților care dăunează grav relației și cum pot fi ele înlăturate!

Nu reușește să te aducă la orgasm

Chiar dacă nu va trage imediat concluzia că este un amant nepriceput, sigur va fi indignat că nu te poate aduce la orgasm. Mai ales dacă situația se repetă, va fi tot mai înverșunat să te aducă la orgasm. Astfel, presiunea nu va fi doar de partea lui, ci și de partea ta. Dacă orgasmul devine scopul partidelor voastre de sex, se poate ajunge la următoarea situație: el nu se va mai simți suficient de bărbat și, vrând să lupte cu acest gând, va da vina pe tine că nu atunci orgasmul. Vei ajunge să te complexezi și tu și veți pasa vina unul la celălalt.

Dacă ai observat că are acest complex, încearcă să-l asiguri că te simți bine cu el. Ia inițiativa în pat, arată-i ce anume îți face plăcere și explică-i faptul că femeile ating mai greu decât bărbații orgasmul.

Nu ai chef de sex, deci nu ai chef de el

Un alt complex comun în rândul bărbaților apare atunci când femeia nu mai este așa de dornică de sex. Dacă se lovesc de refuzuri repetate, puțini se vor gândi că poate partenera trece printr-o perioadă stresantă, care îi afectează și libidoul. Marea majoritate va considera că partenera s-a plictisit și nu mai simte atracția de la început. Din păcate, în acest prag critic mulți bărbați caută cu orice preț confirmări și uneori acceptă să le primească și de la alte femei...

Ce faci dacă iubitul te-a întrebat deja dacă îl mai consideri atrăgător? Fă-i câteva complimente care să-l flateze, chiar dacă pofta ta de sex este aproape nulă. Nu uita să îi explici ce anume îți afectează pofta de sex, pentru ca el să nu se autoînvinovățească.

Citeste mai departe...




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6533 secunde