Un actor celebru a fost condamnat la închisoare

158
1
Un actor celebru a fost condamnat la închisoare - emilehirsch-1439917962.jpg
Actorul american Emile Hirsch a fost condamnat la 15 zile de închisoare, luni, după ce a agresat fizic, în timpul unui festival cinematografic, o femeie care lucrează ca producător de film.

Pe 25 ianuarie, Emile Hirsch a agresat-o pe Daniele Bernfeld, imobilizându-i gâtul și capul, în clubul de noapte Tao din Park City, un oraș din statul american Utah, în timpul Festivalului Sundance, informează Reuters.

Actorul, în vârstă de 30 de ani, risca să primească o pedeapsă de cinci ani de închisoare, pentru agresiune cu circumstanțe agravante, în urma acelui incident, dar, în urma unei înțelegeri cu Procuratura americană, starul american s-a prezentat la tribunal, luni, și-a recunoscut vinovăția și a beneficiat de o reducere de pedeapsă.

Hirsch a fost deja transportat la închisoarea Summit County unde își va ispăși pedeapsa. El va trebui, de asemenea, să plătească o amendă de 4.750 de dolari și să efectueze 50 de ore de muncă în folosul comunității.

Comentează știrea

Cosmin
18 august 2015
Selectam dezvoltatori pentru piata globala.

-Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. -NU este necesara niciun fel de experienta! -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. -Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. -Oferim sanse reale de avansare in cariera! -Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. -Programul de lucru este flexibil. -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. -Sunt suficiente studiile medii. -Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6667 secunde