Un alt scandal a izbucnit între Brad Pitt și Angelina Jolie!

339
Un alt scandal a izbucnit între Brad Pitt și Angelina Jolie! - bradpittangelinajoliee1542888577-1645275095.jpg

Articole de la același autor

Un alt scandal a izbucnit între Brad Pitt și Agelina Jolie. Motivul conflictului dintre cei doi este reprezentat, de data asta, de castelul și podgoria lor franceză, Château Miraval.

Brad Pitt o dă în judecată pe fosta soție, Angelina Jolie, acuzând-o că și-a vândut ilegal partea din castelul și podgoria lor franceză, Château Miraval. Actorul susține că el și fosta parteneră au convenit ca niciunul să nu își vândă partea din moșie și din via profitabilă fără acordul celeilalte părți.

Brad Pitt a depus plângerea joi, în Los Angeles, și o acuză pe Angelina Jolie că a vândut în secret jumătatea ei din cramă unui om de afaceri rus, Yuri Shefler, potrivit Page Six.

Documentele instanței, depuse la Curtea Superioară din Los Angeles, afirmă:

„Jolie a finalizat presupusa vânzare fără știrea lui Pitt, refuzându-i lui Pitt dreptul de consimțământ pe care îl datora acestuia și dreptul de prim refuz pe care entitatea sa comercială îl datora lui. Și-a vândut acțiunile fiind conștientă că Shefler și afiliații săi vor căuta să controleze afacerea căreia i se dedicase Pitt și să submineze investiția lui Pitt în Miraval.”

Proprietatea Miraval este situată în satul Correns din regiunea Provența-Alpi-Coasta de Azur din sud-estul Franței. Conacul cu 35 de camere este înconjurat de grădini luxuriante, fântâni, apeducte, un iaz, o capelă și o vie în care Brad Pitt spune că a investit o sumă mare de bani.

Între timp, celebrul actor a dezvoltat podgoria de la Miraval într-o afacere de milioane de dolari și a devenit unul dintre cei mai mari producători de vin roze din lume. Actele de judecată afirmă că, până în 2013, „Jolie a încetat să contribuie cu totul” la renovări, în timp ce Pitt „a continuat să investească milioane de dolari… [finanțând] aproximativ 70% din investiția cuplului în Miraval”.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4174 secunde