Un constănțean, actorul principal în noul clip al lui Moga

345
Un constănțean, actorul principal  în noul clip al lui Moga - mariusmoga-1361541660.jpg
După luni bune de absență de pe piața muzicală, trupa Morandi a revenit cu un nou single. Piesa "Everytime We Touch" a fost prezentată oficial publicului la 1 februarie. 


Zilele acestea, Marius Moga - liderul proiectului filmează videoclipul melodiei în America, la Los Angeles. Echipa de producție este una foarte atent aleasă, atât regizorul Elias Talbot, cât și producătorul Gabi Ilioiu având un nume peste hotare în industria de profil.

Nici actorii nu au fost aleși întâmplător, Moga căutând performanța și în acest caz. Personajul principal este interpretat de Matei Dima, un tânăr foarte talentat, originar din Constanța, care a jucat în câteva producții de scurt metraj și televiziune peste ocean: "King Bachelors Pad", "Fall Love 100", "Disruption".

Acesta nu s-a întâlnit, însă, cu întreaga formație, întrucât filmările din America nu l-au avut ca protagonist și pe Randi. "Am filmat secțiunea cu Marius. Restul clipului e filmat în București", declara actorul. Alături de Dima, în videoclip "joacă" și Marius, acesta filmând niște scene extrem de sexy cu o domnișoară de origine asiatică, pe care o atinge foarte tandru și o soarbe din priviri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Aprilie 2012
Stire din Monden : Marius Moga: "O mai iubesc pe Iulia"
Pagina a fost generata in 0.4567 secunde