Concurs Vă excită să ascultați partidele altora de sex?

352

Articole de la același autor

În opinia lui Paul J. Gilette autorul cărții "Sex Variants", ecouterismul este nevoia de a-i asculta pe alții cum fac sex și reprezintă cea mai mare și poate singura sursă de excitare propriu-zisă.
Ecouterismul este pentru ureche ceea ce este voyeurismul pentru ochi. Voyeurilor le place să privească, în timp ce ecouteriștilor le place să îi asculte pe alții cum fac sex. Ei se bucură să audă sunetele scoase în timpul actului sexual al altora sau cum aceștia își povestesc aventurile sexuale. E un lucru care îi excită mai mult decât sexul în sine.
Gilette a dat peste un tânăr care a mărturisit că devine foarte excitat atunci când îi poate asculta pe alții cum fac sex, inclusiv atunci când aude poveștile sexuale reale ale prietenei sale. El i-a cerut acesteia să fie foarte clară, să folosească expresii suculente și să îi povestească cu lux de amănunte.
Gilette a concluzionat astfel că ecouterismul este un fel de preludiu și nu poate fi considerat o tulburare, cu atât mai mult cu cât este mai puțin "periculos" decât voyeurismul.
Când vine vorba de femeile care se excită ascultându-i pe alții cum fac sex, inclusiv povestirile lor obraznice, Gilette n-a găsit multe exem-ple care să fie incitate de realizările unui bărbat. În privința acestui lucru, femeile sunt în mod evident diferite pentru că ele văd totul dintr-un punct de vedere mai emoțional și care implică gelozie.
Ecouterismul este prin urmare un domeniu al sexualității umane foarte puțin cercetat, lucru de înțeles pentru că nu este o practică sexuală specială, ci o formă de preludiu mai degrabă, ce excită multe persoane. Desigur, asta dacă nu se transformă într-o obsesie și rămâne doar o formă de excitare sexuală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 28 Februarie 2011
Stire din Monden : Andra se pregătește de naștere
Pagina a fost generata in 1.674 secunde