Vârciu o evită pe Adelina Pestrițu

319
Vârciu o evită pe Adelina Pestrițu - pestritu-1378934817.jpg
Invitat de mai multe ori în emisiunea pe care o prezintă Adelina Pestrițu, la Kanal D, Liviu Vârciu a refuzat de fiecare dată oferta, susținând că nu este cazul să stea pe aceeași canapea, din platoul de filmare, cu fosta sa soție, chiar dacă sunt colegi de trust.

După ultima lor împăcare, de la începutul acestui an, la botezul fetiței lui Pepe, urmată apoi de încă o despărțire, definitivă, Adelina Pestrițu și Liviu Vârciu se evită pe cât posibil, chiar dacă sunt colegi de muncă la postul Kanal D, scrie libertatea.ro.

Cei doi foști soți, care au trecut printr-un divorț scandalos, au întrerupt orice legătură, chiar și de amiciție, ambii refuzând să vor-bească despre motivul separării.

În schimb, în timp ce Adelina ar vrea să-l revadă pe fostul soț în emisiunea pe care o prezintă, probabil și de dragul ratingului, Liviu Vârciu refuză cu îndârjire această întâlnire.

Invitat de mai multe ori la Wowbiz, actorul a fost cât se poate de tranșant.

"Pe mine m-au tot sunat să vin în emisiune, dar le-am spus că nu este cazul ca eu să fiu prezent", a mărturisit Liviu pentru Libertatea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5432 secunde