Vedetele au dat startul distracției pe litoral, la Club Crush

383
Vedetele au dat startul distracției pe litoral, la Club Crush - baf225f88fcb2a54ae062564163bf90b.jpg
Distracție pe volum maxim la Club Crush Mamaia, unde vineri, 30 aprilie, a avut loc o super-petrecere al cărei protagonist a fost R.I.O., celebrul interpret cunoscut în special pentru hitul "Shine on".
Clubberii s-au mai putut bucura și de prezența unor vedete autohtone - Cătălin Botezatu, Monica Columbeanu, Andreea Raicu, Adi Despot, Florin Piersic Jr., Cătălin Radu Tănase sau Virgil Ianțu. O parte dintre ei au primit câte o sticlă de Chivas Regal, înmânată de Virgil Ianțu, pentru performanțe în domenii precum libertate, curaj și galanterie.
În colaborare cu Club Crush, Chivas Regal a organizat o licitație, punând la bătaie o sticlă din faimosul lor whisky, al cărei design este semnat de Christian Lacroix. Licitanții, provenind din Constanța, București, Brașov și Timișoara, au dorit să-și păstreze anonimatul, cel mai ambițios dintre ei fiind un constănțean, care a pus la bătaie 10.000 de euro, banii urmând să fie folosiți în scopuri umanitare.
Distracția a continuat și în noaptea de 1 Mai, când Crush a fost "invadat" de un număr impresionat de clubberi – aproximativ 2.500 de persoane. Chiar dacă au avut și o surpriză mai puțin plăcută - controlul ANAF -, de 1 mai, la Crush a avut loc una dintre cele mai reușite petreceri de pe litoral.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6029 secunde