Vești bune pentru fanii trupei ABBA: formația revine pe scenă

265
Vești bune pentru fanii trupei ABBA: formația revine pe scenă - abbammm66804300-1477636617.jpg
La aproape 35 de ani de la separarea lor, membrii grupului suedez ABBA au anunțat miercuri pe pagina lor de Facebook un turneu mondial "virtual" pentru 2018. Un proiect tehnologic revoluționar ce le va permite celor care nu i-au văzut niciodată în concert pe acești clasici ai muzicii pop, dar și nostalgicilor, să-și realizeze visul.


Agnetha Faltskog, Bjorn Ulvaeus, Benny Andersson și Anni-Frid Lyngstad, autorii unor melodii clasice precum "Dancing Queen" sau "Gimme! Gimme! Gimme!", își pregătesc revenirea pentru public. Ei s-au asociat cu celebrul producător britanic Simon Fuller, fost manager al Spice Girls, pentru a lansa o "experiență live și virtuală".

Aceasta înseamnă că cei patru membri ai formației pop suedeze nu vor fi prezenți fizic în fața fanilor lor, ci dublurile lor digitale vor asigura spectacolul "folosind cele mai noi tehnologii de realitate digitală și virtuală, astfel încât o nouă generație să poată vedea, auzi și simți ABBA într-mod fără precedent. Este ca o călătorie înapoi în timp.

"Suntem inspirați de posibilitățile nelimitate pe care ni le oferă viitorul și apreciem că facem parte din crearea unui lucru nou și impresionant. O călătorie în timp ce captează esența a ceea ce am fost. Și a ceea ce suntem", a declarat Benny Andersson, citat joi de EFE, conform agerpres.

Grupul a fost creat în 1972, iar ultima performanță oficială a fost în 1982. ABBA, care și-a câștigat faima în 1974 prin câștigarea concursului de muzică Eurovision cu "Waterloo", a vândut peste 400 de milioane de discuri și este încă un fenomen comercial prin intermediul muzicii și filmului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 4.0241 secunde