Vești proaste pentru Chris Brown

94
Vești proaste pentru Chris Brown - chris-1443359591.jpg

Articole de la același autor

Artistul american Chris Brown a fost înștiințat de autoritățile australiene că i-a fost refuzată aplicația de viză pentru Australia, cu doar o zi înainte ca biletele pentru turneul artistului din decembrie să fie puse în vânzare, relatează presa australiană.


Lui Brown nu i-a fost acceptată favorabil cererea pentru viză din cauza incidentelor de violență domestică în care a fost implicat în trecut, inclusiv condamnarea sa din 2009 pentru agresarea iubitei sale de atunci, vedeta pop Rihanna. Potrivit publicației Sydney Morning Herald, Brown a primit o notă de informare prin care i se aducea la cunoștință că i se refuză cererea pentru viză. Starul poate să conteste răspunsul primit sau să își retragă aplicația de viză pentru Australia.


Chiar ministrul australian pentru problemele femeilor, doamna Michaelia Cash, care în prezent coordonează o nouă campanie împotriva violenței domestice, a declarat joi că Brown nu este genul de caracter dorit în Australia. O parte din afișele dedicate turneului artistului au fost acoperite cu mesaje pe care se poate citi: 'Am lovit femei'.


Potrivit legii australiene a migrației, orice persoană cu un cazier judiciar în care figurează o condamnare la închisoare de 12 luni sau mai mult poate fi refuzată pentru acordarea vizei de intrare pe teritoriul Australiei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Martie 2014
Stire din Monden : Rapperul CHRIS BROWN, arestat
Pagina a fost generata in 0.3599 secunde