Vezi aici cât va primi Britney Spears pentru a juriza concursul televizat "X Factor" din SUA

424
Vezi aici cât va primi Britney Spears pentru a juriza concursul televizat
Britney Spears va primi 15 milioane de dolari pentru a juriza concursul televizat "X Factor" din SUA, cântăreața fiind pe punctul de a semna un contract în acest sens cu producătorii emisiunii, odată încheiate negocierile privind onorariul său. 
După mai multe săptămâni de negocieri intense, reprezentanții cântăreței au acceptat în cele din urmă oferta de 15 milioane de dolari, potrivit unor surse citate de site-ul E! News.

Dacă va semna contractul pentru "X Factor", Britney Spears va deveni cel mai bine plătit jurat dintr-o emisiune TV de profil, eclipsând și contractul de 12 milioane de dolari semnat de Jennifer Lopez pentru a fi jurat la "American Idol".

"Ambele părți au fost indecise din cauza banilor, dar acum în sfârșit au ajuns la o înțelegere privind onorariul", a declarat o sursă ce are informații din interior privind acestă posibilă colaborare, potrivit eonline.com.

"Aceasta era cea mai mare problemă și acum, din fericire, s-a rezolvat. Tot ce mai trebuie să regleze acum sunt aspectele mai puțin importante" ale contractului, a mai spus sursa citată.

Spears urmează să ocupe un scaun de jurat la "X Factor", dintre cele ocupate de Paula Abdul și Nicole Scherzinger, care au fost concediate de producătorul Simon Cowell, la sfârșitul primului sezon din SUA al show-ului. Și în al doilea sezon, vor fi jurați Simon Cowell și compozitorul și producătorul L.A. Reid, neexistând încă informații privind identitatea celui de-al patrulea jurat.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3338 secunde