Vica Blochina, DATĂ ÎN JUDECATĂ de medicul care I-A PUS SILICOANE

482
Vica Blochina, DATĂ ÎN JUDECATĂ de medicul care I-A PUS SILICOANE - vicablochina29c8837027d-1405072950.jpg
După ce s-a plâns pe la toate televiziunile că medicul Adina Alberts, soția lui Viorel Cataramă, i-a pus greșit siliconele, Vica Blochina se alege cu proces din partea esteticianului.


Vica a acuzat-o pe Adina Alberts că i-a lăsat un fir nescos după operație, că silicoanele nu au fost potrivite, iar sânii ei, în loc să fie frumoși, au fost de-a dreptul hidoși. Esteticianul spune că nu este ea responsabilă pentru asta și că nu are nicio legătură.

dina Alberts se apără și spune că Vica nu a respectat nici una dintre indicațiile ei postoperatorii -nu a purtat bustiera care se impunea pe durata celor 8 săptămâni și nici nu a evitat efortul fizic, care era cu desăvârșire interzis.


În ceea ce privește controversatul fir pe care esteticianul i l-ar fi uitat la sân, Adina spune că la ultimul control pe care i l-a făcut, în octombrie 2012, nu exista niciun fir. Ulterior, după o lună, Vica a mers la presă și a pozat cu firul care îi ieșea din sân.

"De la mine, din mâinile mele, nu a fost nici măcar un fir restant. Nu îmi explic ce s-a întâmplat", spune Adina Alberts. "Eu sunt cea care i-am scos firele și știu ce fac", susține esteticianul.


Până la descoperirea misterului firului de la sân, cert este că Adina Alberts o dă în judecată pe Vica și îi cere acesteia daune de 441.000 euro, "o mică parte din daunele morale și materiale pe care ea mi le-a creat", din 2012 și până azi.

"La medicul estetician se vine pe bază de încredere, iar eu am fost defăimată în acești doi ani. Pacienții mei au fost cei care m-au îndemnat să o dau în judecată", a spus Adina Alberts.

Sursa: www.libertatea.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 24 Februarie 2014
Stire din Monden : "O iubesc pe fata asta"
Pagina a fost generata in 2.3817 secunde