Victor Slav și Bianca Drăgușanu și-au recunoscut iubirea

858
1
Victor Slav și Bianca Drăgușanu și-au recunoscut iubirea - biancadrtagusanuvictorslav-1358860469.jpg
După ce au fost date publicității imagini cu ei sărutându-se la Roma, Victor Slav și Bianca Drăgușanu nu își mai ascund acum relația de iubire.


Întrebat despre momentul în care a negat existența unei povești de dragoste între el și Bianca, în emisiunea "Happy Hour", Slav a explicat de ce nu a putut să spună adevărul.

"Nu puteam să spun pentru că nici prietenii noștri nu știau nimic, nici familia, cum să spun așa națiunii?", a declarat Victor Slav, în emisiunea Cancan TV, recunos-când, practic, pentru prima dată relația cu Bianca.

"Mi-am găsit fericirea și liniștea", a comentat Bianca.

Imaginile cu Bianca Drăgușanu și Victor Slav au fost prezentate în cadrul emisiunii "Happy Hour", acestea fiind trimise de o doamnă care se afla în același magazin cu cei doi.

Cu toate astea, în urmă cu o săptămână, fostul iubit al Andei Adam nu a vrut să recunoască că are sentimente pentru fosta iubită a lui Adrian Cristea: "Nu suntem un cuplu. Nu am o relație cu Bianca, sunt singur-singurel. Nu m-am întâlnit cu Bianca în niciun restaurant, nu va apărea nicio poză".


Comentează știrea

x
24 ianuarie 2013
xx

se ard ca niste caine intre ei...unii cu altii...azi cu unu, maine cu alta...o familie mare is fericita...traseism sexual...la acest gen de oameni, nimic nu dureaza...o sa mai auzim si de urmatoarele "suflete pereche" pe care si le-au gasit si ei si altii...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3441 secunde