Video VIDEO / Serena Wiliams, prinsă în tandrețuri cu noul iubit după finala de la Cincinnati

136
1
VIDEO / Serena Wiliams, prinsă în tandrețuri cu noul iubit după finala de la Cincinnati - serena-1440489898.jpg
Rapperul canadian Drake și jucătoarea de tenis Serena Williams au fost văzuți sărutându-se, duminică, într-un restaurant din Cincinnati (Ohio). Cei doi sărbătoreau câștigarea de către jucătoarea americană de tenis a turneului WTA de la Cincinnati, scrie Agerpres.ro.



Drake, 28 de ani, și Serena , 33 de ani, s-au retras într-o cameră privată a restaurantului și au cerut să li se aducă la masă tequila. Ulterior celor doi li s-au mai alăturat șase prieteni, potrivit portalului TMZ care citează martori oculari.

Rapperul canadian și jucătoarea de tenis se cunosc de câțiva ani, iar zvonurile privind o posibilă relație a celor doi au apărut în luna iulie, în timpul turneului de la Wimbledon, când Drake a fost în tribună să o încurajeze pe Serena Williams.



Surse apropiate celor doi au declarat pentru portalul E! News că ei lasă ca relația să se dezvolte cu timpul.

Drake a lansat în februarie cel de-al patrulea disc al său, intitulat 'If You're Reading This It's Too Late', și urmează să scoată pe piață un nou album în acest an. Serena Wiliams își consolidează poziția în fruntea clasamentului feminin ATP, iar luna viitoare va participa la ultimul turneu de mare șelm al anului, US Open.



Comentează știrea

Alina
25 august 2015
Libee la castiguri

Liber la castiguri! Vrei cu adevarat sa castigi bani? Vrei mai multa siguranta pentru viitorul tau? Te asteptam in cel mai dinamic program de colaborare online la domiciliu, in timpul liber! Aici ai sansa unica si serioasa de a-ti completa rapid veniturile lunare! Trebuie doar sa ne contactezi cat mai repede posibil la adresa noastra de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8844 secunde