Vincenzo a montat camere video după ce a aflat că Antonia se vede cu Velea la ei acasă

216
Vincenzo a montat camere video după ce a aflat că Antonia se vede cu Velea la ei acasă - wallpaperantonia2-1402563659.jpg
Vincenzo Castellano a obținut o primă victorie în procesul pe care-l are cu soția sa, Antonia, după ce magistrații de la Judecătoria Sectorului 2 i-au aprobat cererea de a muta dosarul de stabilire a domiciliului fetiței lor, pe perioada divorțului, în instanțele din Italia. Acesta este însă cât se poate de sigur că va rămâne cu fetița sa, bazându-se pe niște fotografii și filmări cu soția sa și cu Alex Velea, chiar din apartamentul în care a stat cu artista, surprinse de camerele de luat vederi dintr-un complex rezidențial din București.


Povestea de dragoste dintre cei doi soți s-a terminat brusc, odată ce în viața artistei a apărut un alt bărbat, Alex Velea. Vincenzo a aflat de amantlâcul nevestei încă de la primele escapade ale acesteia. Asta întrucât, deloc prudentă și foarte naivă, Antonia și-a dus amorezul chiar în apartamentul conjugal, dintr-un complex rezidențial bucureștean, în care ea și soțul său locuiau cu chirie! Noua iubire se consuma, bineînțeles, când soțul încornorat era plecat în Italia.


Potrivit unei mărturisiri făcute de o persoană apropiată cuplului, de gol a dat-o chiar portarul imobilului, cel care i-a raportat lui Vincenzo că în lipsa sa, în casa lui mai intră și un alt bărbat.


"De dragul Antoniei, Vincenzo a fost de acord ca aceasta să stea în România, pentru a-și continua cariera, iar el făcea naveta București - Napoli pentru a-i fi alături, în timp ce fetița lor, Maya, a rămas în Italia, în grija bunicilor paterni. În timp ce Vincenzo era plecat, Antonia îl înșela în casa a cărei chirie o plătea chiar el. Vincenzo are filmări și fotografii cu Antonia și cu Alex Velea, atât de pe camerele de luat vederi de la intrarea în complexul rezidențial, cât și de pe cele din casă", a povestit pentru Libertatea un apropiat al cuplului pe cale de destrămare. Povestea de dragoste dintre Antonia și cântărețul Alex Velea, din cauza căreia artista riscă acum să-și piardă copila, continuă însă cu alte dezvăluiri, scrie libertatea.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.2998 secunde