Pe 2 mai, Ziua Națională a Tineretului

Vița de Vie și Marfar fac "Noapte albă" la Constanța

463

Articole de la același autor

Direcția Județeană pentru Tineret organizează, la Constanța și Cernavodă, o serie de activități dedicate Zilei Naționale a Tineretului, anunță directorul Direcției, Claudiu Teliceanu.
Astfel, pe data de 2 mai, începând cu ora 10, va fi organizată prima ediție a "Crosului Tineretului", la sfârșitul căreia va fi organizată o tombolă la care participanții vor putea câștiga un sejur pentru o perioadă de 7 zile în Tunisia, cu toate facilitățile incluse.
De asemenea, pe 2 mai, tinerii cu vârsta de până în 35 de ani vor avea acces gratuit în muzeele constănțene, iar Bowlingul din Satul de vacanță își deschide porțile special pentru Ziua Tineretului.
În seara zilei, în Piața Ovidiu, tineri grafferi vor realiza o demonstrație de cultură urbană, pe ritmurile DJ-ilor constănțeni, invitați pentru concert fiind DJ Sino, DJ Yuffa (ALN STUDIO), ansambluri de tineri (folclor), Trupa de revistă "Record" a Palatului Copiilor, alături de Contrasense, La Strada Dance, DJ Rynno și Sylvia, Marfar și Vița de vie.
În Cernavodă, cu sprijinul ADAPT Cernavodă, vor fi organizate concerte, reprezentații de dans, spectacole de teatru de revistă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1266 secunde