Vrei să faci mai mult sex?

945
Vrei să faci mai mult sex? - sex-1325858796.jpg
Dacă abia ai început o nouă relație și senzațiile și explorarea plăcerilor tale sexuale sunt total proaspete, nu este neobișnuit să îți dai seama că ai relații sexuale mai puțin frecvent decât erai obișnuit/ă. Unii oameni au nevoie de ceva mai mult timp să se adapteze la un nou partener, ceea ce nu este, de fapt, un lucru rău. Pe măsură ce începi ușor-ușor să cunoști trupul altei persoane devii, de asemenea, mai relaxat/ă. În plus, viața sexuală "ideală" nu este măsurată prin frecvența actului sexual, ci prin calitatea acestuia.

Ai o atitudine negativă

Nu începe să te gândești că motivul pentru lipsa apetitului sexual al partenerului este dorința acestuia de a te părăsi sau că nu mai ești suficient de atrăgătoare pentru el. Dacă atitudinea lui față de tine nu s-a schimbat în orice alt mod, motivul pentru lipsa dorinței lui sexuale poate fi altul.

În plus, cine spune că trebuie să îndeplinim o anumită normă sexuală în fiecare săptămână, altfel este ceva în neregulă cu relația noastră? Suntem diferiți, așa că nu este nimic greșit dacă ești extrem de excitat într-o anumită lună și mai puțin excitat altă dată. Uneori, problema se află la persoana care este prea excitată.

Partenerul tău se simte bine?

În loc să te superi că nu primești suficientă acțiune, arată puțină compasiune și grijă pentru partener. Este el/ea obosit, de-primat, stresat din cauza muncii, ia anumite medicamente? Toate acestea pot afecta starea de spirit sexuală, așa că este foarte important să îi arăți susținere. Presându-l și forțându-l nu vei face decât să înrăutățești situația și el/ea va dori să aibă relații sexuale chiar mai puțin. Stresul poate fi un factor foarte mare în lipsa dorinței sexuale și tot ceea ce își poate dori cineva într-o astfel de situație poate fi somn și gânduri reconfortante.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 06 Ianuarie 2012
Stire din Fun : Relații experimentale
Joi, 22 Decembrie 2011
Stire din Fun : Marketing modern
Vineri, 16 Decembrie 2011
Stire din Fun : Problemele Mariei
Pagina a fost generata in 0.4721 secunde