Vrei un menage a trois? Iată cum îl poți obține

2543
1
Vrei un menage a trois?  Iată cum îl poți obține - menaje-1333288305.jpg
Un menage a trois este o fantezie pe care mulți oameni vor să o încerce cel puțin o dată în viață. Mai ales bărbații. Aceasta este de fapt o "mini orgie" care implică trei persoane (pot fi diverse combinații de bărbați și femei) care se satisfac sexual unul pe altul și întrețin relații sexuale.

De ce este atât de atrăgător un menage a trois?

Ei bine, multe per-soane își doresc să încerce ceva nou și interesant. Alții cred că atenția pe care o primesc în timpul actului sexual obiș-nuit nu este suficientă. Unii doresc să o facă în trei pentru că este ceva ieșit din comun sau chiar interzis, sau poate pentru că doresc sex excitant fără nici o implicare romantică.

Când o faci într-un mod greșit

Mulți bărbați excitați își doresc să încerce un menage a trois cu partenera lor, chiar dacă ei nu îi place acest tip de divertisment sexual. Uneori, "forțându-ți" partenera să facă ceva ce nu vrea la fel de mult ca tine poate fi o mișcare foarte egoistă.

Acest lucru poate fi o scuză pentru tine să o înșeli fără să fii prins. Dacă partenerul tău încearcă să te convingă să faceți un menage a trois, gândește-te de două ori dacă chiar vrei să fii cu cineva care nu îți respectă sentimentele. Totodată, dacă te-ai decis să o faceți în trei pentru a vă readuce la viață relația care scârțâie sau pentru a-ți împiedica partenerul să te înșele, ține cont de faptul că această decizie nu va avea, cel mai probabil, efectul dorit.

Când totul merge rău...

O relație pe termen lung și un menaje a trois - sună promițător, nu-i așa? Când o femeie sugerează un menage a trois partenerului ei, acesta poate deveni nesigur, cre-zând că nu își satisface suficient partenera, astfel încât ea își dorește un partener suplimentar. Femeile pot deveni geloase, de asemenea - o vrea pe cealaltă mai mult decât pe mine. Ai putea descoperi totodată că presupusul tău partener "normal" are tendințe bisexuale sau chiar homosexuale, de care ea/el nu ți-a spus încă. Un menage a trois poate fi astfel o chestiune foarte complicată.

Cum să obții un menage a trois?

Unii încearcă cu prietenii, alții caută parteneri cu ajutorul anunțurilor, alții merg în cluburile pentru swingeri sau la petreceri. Cum să reușești să obții un menage a trois depinde de imaginația ta. Ca și în cazul actului sexual normal, nu există reguli reale. Este important doar ca toți partenerii să se bucure și să fie satisfăcuți.

(Un articol intimatemedicine.com)

Comentează știrea

emilia
6 aprilie 2012
scrieri nerusinate!!!

prin ceea ce scrieti smintiti mintile crestinilor!chiar nu va e frica de Dumnezeu!?se vede ca pentru bani, improscati cu mizerii paginile ziarelor!RUSINE!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 02 Aprilie 2012
Stire din Monden : Doinița Oancea, pictorial nud
Pagina a fost generata in 1.9877 secunde