X Factor a lăsat-o pe Paula Seling în lacrimi

749
X Factor a lăsat-o pe  Paula Seling în lacrimi - paulaseling132311766211-1323124344.jpg
În cadrul ediției de duminică seara a emisiunii X Factor, Paula Seling a ajuns din nou într-o situație delicată, întrucât ambele sale trupe rămase în competiție, Duo Voice și T&L, au ajuns la duel.

După spectacolul desfășurat sâmbătă seara și voturile publicului, ediția de duminică seara a emisiunii "X Factor" s-a terminat cu lacrimi în ochi, mai ales pentru Paula Seling.

Cele două formații din tabăra Paulei Seling au ajuns la duel. Duo Voice a încântat publicul și mai ales juriul cu piesa "Hallelujah", pe când T&L au interpetat melodia "Back to Black".

Verdictul le-a aparținut lui Mihai Morar și Adi Sînă, scutind-o pe Paula de o situație delicată, care s-ar fi transformat, cu siguranță, într-o adevărată dramă.

"Deși unii au acuzat Duo Voice pentru faptul că au cântat aceeași melodie de la început până la sfârșit, de voi aveam nevoie în acest concurs. Voi ați fost oamenii buni, ați venit cu cuvinte bune și mesaje frumoase de fiecare dată. Sunteți binecuvântarea X Factor, însă n-am să-mi încalc principiul. În această seară, salvez T&L", a spus Mihai Morar.

"Vreau să încep cu felicitările pentru Duo Voice, au cântat o melodie absolut superbă", a spus Adi Sînă.

"Am simțit emoția cu care ați cântat! T&L, nu pot să nu remarc faptul că voi ați mai trecut și printr-un alt duel, însă cu toate astea, eu vă apreciez foarte mult. Sarcina mea e dificilă, dacă este să mă uit la voi și să o calculez strict din punctul de vedere al unui om care poate fi managerul unei formații, care vrea să vândă formația, să aibă concerte, să vândă discuri, dacă ar fi să calculez așa, aș alege T&L. Însă, în seara asta, salvez... T&L".

Duo Voice au părăsit competiția X Factor, nu înainte însă ca Elena să uimească pe toată lumea cu o doină cântată superb, însă cu lacrimi în ochi. "O să ne fie dor de toată lumea de aici! Sunteți niște oameni minunați. Paula, îți mulțumim pentru tot ce ai făcut pentru noi", a spus Marcus.

"Mulțumim foarte mult pentru tot. Pentru noi este o onoare că am ajuns până aici. Mulțumim, Paula", a replicat și Elena.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 06 Decembrie 2011
Stire din Monden : Angelina Jolie, acuzată de plagiat
Luni, 05 Decembrie 2011
Stire din Monden : Adelina Pestrițu a ajuns la spital
Sâmbătă, 03 Decembrie 2011
Stire din Monden : Daniela Crudu  a rămas fără permis
Pagina a fost generata in 1.6033 secunde