Yann Tiersen concertează la București

447
Yann Tiersen concertează la București - 63f9212841b4b9338fcb63eb72380985.jpg
Miercuri, 4 noiembrie, ora 20, la Sala Palatului, București, cunoscutul muzician francez Yann Tiersen va susține un concert pentru a doua oară în România.
Cunoscut publicului pentru compozițiile răsunătoare din "Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain" și "Good Bye Lenin", celebrul muzician francez Yann Tiersen revine în România pentru a concerta din nou la Sala Palatului. Biletele costă 50, 70, 125, 155, 210 lei, în funcție de poziția în sală. Ele sunt disponibile în rețeaua magazinelor Germanos, a librăriilor Cărturești și online pe myticket.ro și eventim.ro.
În 2003, Yann Tiersen își încheia concertul Solo din București în aplauzele publicului impresionat de virtuozitatea interpretării și calitatea compoziției "Good Bye Lenin" în fața pianului, a viorii și a acordeonului.
De atunci, Tiersen a compus trei albume și a cântat în toată lumea pe cele mai faimoase scene. A lansat nouă albume de studio și trei înregistrări din concertele sale în 14 ani de activitate. Albumul "Yann Tiersen & Shannon Wright", apare în 2004, iar "Les Retrouvailles", album de mare succes produs în colaborare cu renumiți interpreți francezi, este lansat în 2005. Anul trecut compune coloana sonoră pentru "Tabarly", documentarul lui Jacques Perrin despre părintele iahtingului francez.
A colaborat cu trupele franceze "Noir Desir", "Red Cardell", "Bastard", și cu britanicii de la "The Divine Co-medy", trupa lui Neil Hannon, și este membru în "This Immortal Coil". Artistul a cântat în luna septembrie a acestui an cu Orka, cvintetul experimental din insulele Feroe, într-un turneu în Germania și Polonia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.1494 secunde