Zece trucuri ca să-l dai gata în pat

499
Zece trucuri ca să-l dai gata în pat - 294e74f6c60685282b754046db53a600.jpg
Ca să eviți monotonia care se instalează la un moment dat în viața de cuplu trebuie să ai câteva trucuri la-ndemână.

Iată zece trucuri sexuale cu care îl vei da gata fără doar și poate.
1.Păstrează chiloțeii pe tine!
Cu siguranță, în liceu aveai reguli până unde mergeai: îl lăsai să îți ridice puțin fusta, să se joace cu chiloțeii, și așa mai departe. Ei bine, dacă nu știai, află că îți poți "tortura" partenerul într-un mod extrem de excitant dacă, înainte de a ajunge la "fapte", te joci cu lenjeria ta și îl tachinezi și pe el în același fel.

2.Misionarul se poate face și "profi"
Pentru o mai bună stimulare în timpul poziției misionarului, încearcă să sprijini genunchii pe umerii partenerului. Unghiul pune presiune pe clitorisul tău, oferindu-ți astfel mai multe șanse de a avea orgasm. Ridică pelvisul astfel încât să creezi o mai mare fricțiune, iar atunci când vei ajunge în punctul culminant senzația va fi cu totul și cu totul aparte.

3.Fii puțin violentă
Condimentează partida de amor ciupind sau mușcând ușor partenerul de umeri ori de lobul urechii. Când ești în mijlocul pasiunii, stimularea merge mai degrabă la creierul tău, decât la corp.

4.Cine stă deasupra
Îți place să fii tu deasupra pentru că poți controla viteza, unghiul și mișcarea. Lui îi place să fii tu deasupra pentru că adoră să stea pur și simplu întins, să primească, și să se bucure în tihnă de ce îi oferi. Dar ce leneș nu poate realiza că stând el "sus" își poate spori plăcerea mai mult?! "Vă puteți face mai fericiți folosindu-vă mâinile, iar sexul este mult mai intim dacă vă contopiți strâns trupurile", susțin sexologii.

5.Surprinde-l
Fă ceva la care se așteaptă cel mai puțin în timpul partidei de sex, și vei face experiența mult mai intensă pentru amândoi. În timp ce sunteți în poziția misionarului, tachinează-l amestecând aceste mișcări: alunecă ușor pe membrul lui, lasă-l să intre pe jumătate, apoi complet. Fă aceste exerciții fără să respecți neapărat ordinea asta, în mod repetat. Citeste mai departe...


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 30 Martie 2011
Stire din Monden : Femeile cu cei mai mari sâni din lume
Marţi, 29 Martie 2011
Stire din Monden : Mihaela Rădulescu s-a răzgândit
Pagina a fost generata in 3.0784 secunde