Zonele erogene feminine ce nu trebuie evitate

688
Dacă îi stimulezi doar zonele erogene principale în timpul actului sexual, vei reuși cu greu să o faci să ajungă la orgasm. Iată un curs rapid despre zonele erogene feminine!
Gâtul este una dintre cele mai importante zone erogene. Unele femei pot avea orgasm doar dacă sunt mângâiate tandru pe gât și ceafă. Gâtul este foarte sensibil și poți descoperi că atenția pe care o acorzi acestuia o satisface sau nu pe parteneră deoarece i se va face pielea ca de găină datorită atingerii tale.
Urechile - Lobii urechilor sunt foarte sensibili la atingere și sunt un fel de clișeu în ceea ce privește zonele erogene. Nici nu contează. Poți să îi mângâi într-un mod personal. Pentru început, ronțăie ușor lobul urechii observând în același timp răspunsul partenerei la un astfel de răsfăț.
Buzele - Sexul poate fi cu greu imaginat fără sărut. Acesta reprezintă o introducere la preludiu, este o parte integrantă a acestuia, o parte a actului sexual în sine și, în cele din urmă, răsfățul de după actul sexual.
Subsuorile - Unele persoane sunt extrem de sensibile atunci când o altă persoană le atinge axilele, chiar în măsura în care pur și simplu nu pot suporta un astfel de răsfăț. Pe de altă parte, există oameni care simt o plăcere de neimaginat în cazul în care această parte a corpului, care este de obicei ignorată, este răsfățată tandru.
Sfârcurile - Sânii și sfârcurile sunt părți ale corpului unei femeie pe care niciun bărbat nu le trece cu vederea, indiferent cât de întuneric este. Sfârcurile sunt extrem de sensibile la atingere și, prin urmare, nu ar trebui să le "ataci", ci să fii blând cu ele.
Abdomenul - Când cobori spre partea inferioară a corpului ei, oprește-te în zona abdomenului. Femeile sunt adesea preocupate de această zonă și se întreabă dacă nu e prea moale, prea mare.
Partea interioară a coapselor - O va înnebuni pe partenera ta dacă îi eviți zona genitală în timp ce cobori de-a lungul corpului ei. Concentrează-te pe partea interioară a coapselor, care este extrem de sensibilă la atingere.
Genunchii - Surprinde-o și arată-i că poți să o exciți și mai tare răsfățându-i genunchii. Totul este permis - sărutări, mângâieri, mușcat, lins.
Picioarele și degetele de la picioare - Mulți bărbați sunt excitați de picioarele femeilor în pantofi sexy cu toc înalt, dar uită de acestea în timpul preludiului. Poți găsi un asemenea răsfăț repulsiv, dar acest lucru este complet inutil în cazul în care partenera ta ține cont de practicile de igienă.
(Articol preluat de pe sexgen.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8464 secunde