Zsolt Csergo a înșelat-o pe Nicoleta Luciu?

801
Zsolt Csergo a înșelat-o pe Nicoleta Luciu? - nicoleta-1349872438.jpg
Zsolt Csergo, soțul Nicoletei Luciu, a fost fotografiat îmbrăți-șându-se, sărutându-se, dar și pălmuind-o pe amanta sa.

Zsolt Csergo are amantă? Ar putea el să o înșele pe superba Nicoleta Luciu, femeia dorită de toți bărbații din România, care i-a dăruit patru copii? Se pare că da! Cel puțin așa reiese din înregistrarea și fotografiile făcute de paparazii Ciao. 


Zsolt Csergo a fost fotografiat în compania unei femei de origine maghiară, Kinga Sebestyen, pe un iaht ancorat într-un port din Croația.

Cei doi au dansat pe puntea ambarcațiunii, au băut, s-au sărutat și s-au îmbrățișat. După ce s-ar fi retras sub punte cu tânăra, se pare că cei doi s-ar fi întors, însă între ei a pornit o ceartă aprigă. După mai multe reproșuri făcute pe ton ridicat, tensiunea dintre ei crește, iar bărbatul pare că o împinge și o lovește pe însoțitoarea lui.

Contactată telefonic de Acasă TV, Kinga Sebestyen, femeia în vârstă de 38 de ani despre care se spune că ar fi cea cu care a fost surprins soțul Nicoletei Luciu, a confirmat faptul că a fost pe iaht, în Croația, însă cu iubitul ei, adăugând că împreună cu ei a fost și Zsolt. Aceasta a negat că ar avea o relație cu omul de afaceri maghiar.

"Nu știu ce legătură am cu Zsolt. Am fost pe iaht cu prietenul meu. Noi am băut acolo. Nu cred", a încheiat brusc presupusa amantă la Acasă TV.

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo sunt împreună de șapte ani și au patru copii, trei băieți și o fată. Cei doi s-au căsătorit în luna aprilie a acestui an.

"Nu mi-e frică de alte femei pentru că știu ce bărbat am lângă mine. Știu că avem o familie frumoasă și nu mă gândesc la prostii. Nu îi contro-lez telefoanele și nu îl bâzâi la cap cu telefoanele. Dacă am vreo urgen-ță îi dau un mesaj. Am încredere totală în el. Nu cred că s-ar risca, însă, dacă îl prind cu alta, divorțez. Nu există ca pentru trei minute de relaxare să dai cu șutul unei familii. Nu aș putea concepe. Cei care reușesc să facă asta fără să afle nevestele, bravo lor! Dacă aș suferi, nu aș arăta-o. Nu este vorba că i-aș da lui satisfacție. Este vorba de mine, ca femeie. Trebuie să fim independente", spunea recent Nicoleta la Cancan tv.

Rămâne de văzut dacă bruneta se va ține de cuvânt, acum că tatăl copiilor ei ar fi fost surprins sărutând și lovind, totodată, o altă femeie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 29 Septembrie 2012
Stire din Monden : Nicoleta Luciu: "Nu mi-e frică de alte femei"
Pagina a fost generata in 0.2369 secunde