Până în prezent

15 pedeliști constănțeni vor în parlament

744
15 pedeliști constănțeni visează, până în prezent, la statutul de parlamentar. Lista rămâne, însă, deschisă, pentru că data limită pentru înaintarea propunerilor către centru este 20 iulie.

Președintele PD-L Constanța, avocatul Ion Popescu, a anunțat ieri, în cadrul unei conferințe de presă, intențiile colegilor săi de partid, exprimate până în prezent, de a candida la fotoliile de senatori și deputați. Pe listă se regăsesc, până în prezent, 15 propuneri. Este vorba despre Mircea Iustian, Ionel Manafu, Vasile Halici, Gigi Chiru, Mihai Petre, Diane Vancea, Senol Zevri, Cristina Brânzoi, Constantin Chirilă, Ion Popescu, Laurențiu Mironescu, Nicolae Șandru, Mircea Banias, Vicențius Petrescu, Ion Toanchină.
Deocamdată, nu și-au făcut publice intențiile de a candida pentru un nou mandat deputatul Stelian Duțu și senatorul Dorel Constantin Onaca. Așa cum a menționat, însă, și liderul pedelist, lista rămâne deschisă, iar doritorii mai au timp până la 22 iulie să se înscrie în cursă.
Va fi în primul rând o cursă internă, deoarece Biroul Permanent Național al PD-L va analiza propunerile și va decide în final cine va reprezenta partidul în competiția electorală din toamnă.
Potrivit NewsIn, liderul PD-L Emil Boc a anunțat ieri că organizațiile democrat-liberalilor trebuie să-și nominalizeze până la 20 iulie candidații în colegiile uninominale, aceștia urmând să prezinte un program minimal pentru circumscripția în care candidează.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7044 secunde