46 de militanți anti-NATO au fost reținuți la București

310

Articole recomandate

Poliția a intervenit în forță ieri după-amiază la evacuarea a aproximativ 46 de militanți anti-NATO, care au închiriat o hală a fabricii Timpuri Noi din Capitală. Mascații au reținut zece cetățeni germani, care au fost audiați la secția 11 poliție.
Protestatarii închiriaseră hala pentru două săptămâni, pentru 2.800 de lei, dar ieri au fost împiedicați de paznicii fabricii să mai intre în imobil.
"Deocamdată nu e vorba de o intervenție. Nu cred că au fost reținuți, ci au fost duși și verificați la secție", a declarat Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.
Printre cei reținuți de poliție se numără și Răzvan Martin, membru al Agenției pentru Monitorizarea Presei. Liana Ganea, colega a lui Martin, a declarat pentru HotNews.ro ca acesta este reținut la Secția 10 de Poliție.
"Colegii noștri au contactat deja avocați pentru a rezolva această situație", a spus Liana Ganea.
Razvan Martin a declarat că a fost ridicat de polițiști în momentul în care venise, în calitate de reprezentant al AMP, pentru a se interesa de problemele militanților reținuti de poliție.
Din informațiile deținute de autorități, reiese că grupările de extremă-stânga au lansat o invitație la mișcări de protest, programate în timpul Summit-ului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6005 secunde