80.000 de lei pentru Zilele Orașului Techirghiol

1370
Consilierii locali din Techirghiol au aprobat, în ședința ordinară a lunii iulie, rectificarea bugetului local pe 2009. Potrivit declarațiilor edilului-șef, liberalul Adrian Stan, "bugetul nu a suferit modificări în sensul micșorării sau majorării sale, a fost însă vorba de sume necheltuite în anumite capitole și care au trecut la programul de reabilitare termică a blocurilor, fiind vorba de aproximativ 1 miliard de lei vechi".
Pe ordinea de zi a ședinței s-au aflat în jur de 27 de proiecte de hotărâre, pe lângă cel de rectificare a bugetului regăsindu-se și proiectul prin care 80.000 de lei au fost prevăzuți pentru organizarea Zilelor Orașului, eveniment programat, conform declarațiilor primarului, pentru ultima duminică a lunii august.
Nu în ultimul rând, tot vineri, a fost adoptat și proiectul de hotărâre care vizează acordarea titlului de "Cetățean de onoare" Prea Fericitului Părinte Patriarh Daniel. Astfel, potrivit explicațiilor pri-marului liberal Adrian Stan, "proiectul a fost aprobat vineri, dar evenimentul în sine, acordarea titlului, urmează să aibă loc pe data de 15 august".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3991 secunde