800.000 de euro pentru creșterea încrederii cetățenilor în primar

397
Asociația Orașelor din România (AOR) a organizat recent o conferință națională privind derularea unui proiect european de îmbunătățire a percepției pe care cetățenii o au asupra serviciilor oferite de autoritățile administrației publice locale și asupra primarilor.
La eveniment, au participat primari și reprezentanți ai pri-măriilor din peste 60 de orașe, precum și reprezentanți ai Ministerului Administrației și Internelor (MAI), se precizează într-un comunicat al AOR.
Ruxandra Popovici, directorul general al AM PODCA (Auto-ritatea de Management pentru Programul Operațional Regional Dezvoltarea Capacității Administrative), a arătat că, prin acest proiect, AOR își îmbunătățește capacitatea administrativă și crește încrederea cetățenilor în autoritățile locale de la orașe.
Potrivit managerului de pro-iect, Alexandru Petrovici, proiectul care a demarat în septembrie 2009, în valoare de aproxi-mativ 800.000 de euro, trebuie să fie un barometru al serviciilor publice ale orașelor, asigurând schimbarea percepției cetățenilor asupra activității primării-lor.
Asociația Orașelor din România urmează să își creeze șapte centre regionale, dintre care unul la Cernavodă. Cei șapte vicepreședinți ai AOR vor primi luna aceasta protocolul pentru funcționarea centrelor regionale și dezvoltarea unei strategii-cadru de comunicare cu cetățenii din 21 de orașe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 14 Octombrie 2010
Stire din Politică-Administrație : Cu jalba-n proțap la prefectură
Pagina a fost generata in 2.0765 secunde